Outdoor
Wellness

Psst.. jo dårligere vejr, jo bedre oplevelse

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med sauna og koldtvandskar! Masser af hygge og surfer vibes. Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! Egner sig perfekt som firmatur, polterabend eller hyggearrangement med venner og familie. Kombiner med en stand up paddle tur på vandet.

Outdoor Wellness ved Aarhus lystbådehavn med havudsigt

… kun 11 minutters gang fra Mejlgade.

Vildmarksbad

I vores populære brænde-opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl. Der må sidde max 5 personer i ét vildmarksbad. Er i flere end 5 personer kan i kombinere med saunaen eller flere vildmarksbade.

Sauna

Book den charmerende tønde-sauna i 1,5 time til jeres private gruppearrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Hyg med saunagus og måske et glas øl eller vin fra Hantwerk. Saunaens store panorama glasrude giver en smuk udsigt ud over vandet og Århus Ø. Der er plads til 12 personer i saunaen.

Vildmarksbad + Sauna

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 38 grader varme vildmarksbad og nyde en omgang sauna-gus i den charmerende tøndesauna!

Nyd en tur på vandet inden
afslappende wellness

Book et SUP event med SUP og sauna. Få et program, der altid tilpasses jeres ønsker og behov. Alle kan være med og alt foregår det samme sted.

Send en forespørgsel