Polterabend

Få en surfer polterabend med fokus på sjove og udfordrende oplevelser, hvor gode grin, fællesskabsfølelse og gode historier til brylluppet er målet.

Vores polterabend-idé
til dig

Få en alternativ polterabend med action, leg og gode grin. Vores 1,5 times SUP polterabend event består af lige de aktiviteter, som I kunne tænke jer. Vælg mellem SUP polo, SUP race, SUP stafetter eller SUP Yoga!

Vores SUP polterabend-events lægger vægt på gode grin og sjove oplevelser, som ryster alle godt sammen inden brylluppet – stand up paddle er en god og sjov måde at lære de andre bryllupsgæster at kende på.

Vi står klar til at hjælpe jer – og tilpasser eventet jeres behov og ønsker. Søger du f.eks. en polterabend-aktivitet til gravide, så er stand up paddle et perfekt valg.

Kontakt os og få mere information.

Sådan foregår en polterabend hos os

I behøver ikke have prøvet SUP før, I kommer til et polterabend event hos Surf Agency. Faktisk kan det være sjovere, hvis I aldrig har prøvet stand up paddle før. Her kan I se, hvordan en polterabend hos os foregår.

Velkomst og udstyr
Når I ankommer til jeres polterabend event hos Surf Agency, får I udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr. I har selvfølgelig mulighed for at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter.
Introduktion

Inden vi tager på vandet, får I en kort introduktion til stand up paddle.

På vandet

På vandet vil I blive udfordret i f.eks cool surfer moves, samarbejdsøvelser, forskellige konkurrencer, leg og SUP polo eller SUP yoga! Og vi garanterer en masse grin og gode minder.

Ekstra oplevelser

Tilvælg vores glohede tønde-sauna og koldtvandskar. Nyd friskbrygget fadøl eller et glas bobler fra vores nabobryggeri Hantwerk, mens I slapper af.

Polterabend
og Wellness

Book vores polterabend pakkeløsning med SUP efterfulgt af Outdoor Wellness. Sjov og action på vandet efterfulgt af saunahygge.

Tilbage på land hopper I i vores sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. I får et glas bobler serveret, imens I nyder varmen. I kan også bestille flere drinks fra vores samarbejdspartner Hantwerk.

Den perfekte måde at holde polterabend på.

Nice to know om vores polterabend

Alkoholvilkår
Det er IKKE tilladt at indtage alkohol før vandsportsaktiviteter – men I er velkommen til at feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency’s og Hantwerks fælles udeområde.
Hvad skal jeg have med?
Medbring badetøj og håndklæde (evt. skiundertøj og uldsokker i vintermånederne). Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr er inkluderet: Våddragter, veste, svømmeveste, SUP boards og paddler. I de koldere måneder har vi også neoprensko, -handsker og huer, så alle kan holde varmen.
Sikkerhed på vandet!

Alle vores instruktører er certificeret og uddannet under Dansk Sejlunion og Dansk Surf & Rafting Forbund / ISA. Det sikrer både gode events og høj sikkerhed på vandet.

Hvad med vejret?
Det er heldigvis sjældent, at vi har måtte aflyse et arrangement pga. dårlige vejrforhold. Regnvejr er ikke en forhindring for at tage på vandet (vi bliver våde alligevel), men af sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi, ved meget kraftig blæst, lyn og torden. I tilfælde af, at Surf Agency aflyser pga. urimelige vejrforhold refunderes betalingen selvfølgelig.

Vores polterabend pakker

SURF CAFÉ ROOM

3.500 DKK /pr. person

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing. Labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing.

16.00 - 18.00

SUP INTROKURSUS X SURF CAFÉ

600 DKK /pr. person

Varighed: 2 timer
Type: HOLD
Aktiviteter: SUP
Lokation: Marselisborg Havnevej 24
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing. Labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing.
Særligt egnet til: Nybegyndere

Det sjoveste polterabend!

En virkelig hyggelig eftermiddag med to timer på sup boards. God og grundig instruktion for begyndere og derefter fri leg. Klart en anbefaling og et besøg værd!

nick-linnen-Pfvjjg8QNKo-unsplash_web

Christian

Send en forespørgsel