320,- / måned

SUP Club

Dyrk stand up paddle i et hyggeligt og aktivt fællesskab. Få hjælp til at udvikle din teknik og nå dine personlige mål med vandsporten.

Hvad enten du går efter fælles hyggeture, racing, bølge-surfing, yoga, balancetræning eller SUP på konkurrenceplan, så finder du det her!

For kun 320,- / måned bliver du en del af vores familie og får mange fordele.

Få et HAV af fordele

Faste og sjove
Aktiviteter

Hver uge året rundt tilbyder vi holdaktiviteter med forskellig fokus. Der er mulighed for yoga, hyggeture, race-træning, tekniktræning, fitness, vandpolo og anden sjov på vandet. Antal, fokus og tidspunkt tilpasses årets gang. De aktuelle træninger kan altid ses i clubbens facebook-gruppe.

Professionelt
personale

SUP Club er drevet af surferfolk med en stor passion for surfing/vandsport! Alle vores instruktører er certificeret og uddannet under Dansk Sejlunion og Dansk Surf & Rafting Forbund / ISA. Det sikrer både god undervisning og høj sikkerhed på vandet for vores medlemmer.

Adgang (nærmest)
døgnet rundt

Som del af vores SUP Club kan du komme på vandet lige så meget, du har lyst. Du har adgang til udstyr alle dage året rundt fra kl. 05:00 – 23:00. Vi har boards og udstyr tre steder: Fiskerivej, Marselisborg Havn og i Skæring.

Ingen venteliste
Start i dag!

For at blive medlem af vores SUP Club skal du blot have været på ét af vores ugentlige introkurser og deltaget i én fællestræning. Derefter kan du frit tage afsted på egen hånd. Book en plads på vores næste introkursus - vi glæder os til at se dig på vandet!

Sådan kommer du i gang
med SUP i Århus

Vi tilbyder unikke oplevelser på og ved vandet – for alle! Her finder du en oversigt over alle vores aktiviteter. Klik dig videre og mere om vores udvalg!

01. SUP Kursus

Deltag i vores grundige introkursus, før du melder dig ind. På 2,5 time lærer du alt, hvad du skal vide om sikkerhed på vandet, paddle-teknik, redningsøvelser, korrekt håndtering af udstyr og meget mere. Kurset gør dig klar til at tage på vandet på egen hånd. Vi holder introkurser ugentligt.

Se priser og datoer for kurserne her.

02. Første fællestræning

Når du har deltaget på et SUP introkursus, kan du melde dig ind i Surf Agency SUP Club. Til din første holdtræning får du en rundvisning. Du får også udleveret dit nøglearmbånd.

03. SUP ubegrænset

Nu kan du dyrke SUP, som det passer dig. Og det kan du hver dag året rundt fra kl. 05:00 – 23:00. Du kan deltage på de forskellige holdtræninger, møde de andre medlemmer og tage initiativ til ture i facebook-gruppen. Du kan også komme med på vores SUP camps til klitmøller eller blive en del af raceteam.

SURF CAFÉ ROOM

3.500 DKK /pr. person

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing. Labore et dolore magna aliquyam erat, sed diaM. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing.

Endnu flere
fordele til dig

Dit medlemskab giver dig en masse fordele året rundt. I vinterhalvåret er der ofte sauna efter en fællestræning. Vi tilbyder også flere forskellige typer af rabatter, så vores medlemmer har godt udstyr og gode forhold.

Vi arrangerer også SUP ture til vestkysten, brætspils-hygge, pandekager, filmaften, yoga og meget mere. Som medlem er du altid velkommen til at tage initiativ til nye aktiviteter. Vi ser clubben som én stor surfer-familie – og alle er velkommen.

Alt du har brug for

Vores faciliteter
& udstyr

Som clubmedlem har du adgang til et stort udvalg af professionelle SUP boards, paddler, leash og svømmeveste. Du skal blot have din egen våddragt og egne støvler og handsker.

På Fiskerivej har vi et hyggeligt klublokale, en garage med gear, toiletter, indendørs og udendørs bad samt gode omklædningsfaciliteter. Derudover har vi vores populære surfer sauna, som vi sørger for er brandvarm, når vi kommer hjem fra træningssessions i vinterhalvåret.

Et fleksibelt medlemsskab

Bero og opsigelse

Prisen for et medlemskab i Surf Agency SUP Club er 320 kr./md.

Det er et fleksibelt medlemskab, som kan opsiges på løbende måned + 1 måned. Derudover kan du altid sætte dit medlemskab i bero uden ekstra omkostninger.

Bindingsperioden på medlemskabet er 3 måneder.

Et besøg værd

En virkelig hyggelig eftermiddag med to timer på sup boards. God og grundig instruktion for begyndere og derefter fri leg. Klart en anbefaling og et besøg værd!

nick-linnen-Pfvjjg8QNKo-unsplash_web

Christian

Send en forespørgsel